Lymfoomaan liittyvät kokoukset ja koulutukset Suomessa ja ulkomailla

Suomen lymfoomaryhmä järjestää lymfoomasta kiinnostuneille terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja koulutuksia, syyskokouksen ja Lasse Teerenhovi -symposiumin. Tällä sivulla tiedotetaan näistä, kotimaisista akateemisten yksiköiden järjestämistä koulutuksista sekä ulkomaisista kongresseista.

Syyskokous 1.10.2021. Aiheena T-solulymfoomat. Kokous järjestetään virtuaalisena. Kutsut ja tarkempi aikataulu lähetetään jäsenistölle.

Lasse Teerenhovi -symposium järjestetään tammikuussa vuosittain. 2022 kokous järjestetään 21.1.2022 Helsingissä. Ohjelmassa Hodgkinin lymfooma, sen ei-klassinen alatyyppi ja päivittyvä kansallinen hoitosuositus sekä raskaana olevien lymfoomahoito. Kuulemme myös nuorten tutkijoiden esityksiä.

Pohjoismaisen lymfoomaryhmän kokous Kööpenhaminassa marraskuussa

Suomen hematologiyhdistyksen kokoukset