GI-yhteistyöryhmän kokous

GI-yhteistyöryhmän kokous 20.3.2020 on siirretty pidettäväksi 20.11.20.

Koronavirustilanteen nopeasti muuttuessa on Suomen Onkologiayhdistys ry. asiaa harkittuaan päättänyt perua Helsingin GI-yhteistyöryhmän kokouksen 20.3.2020.GI-yhteistyöryhmän kokouksen uudeksi ajankohdaksi on sovittu 20.11.20.
Tilaisuus järjestetään Sokos Hotelli Presidentissä Helsingissä.
Tarkempaa tietoa ja ohjeet ilmoittautumisesta tulee kevään aikana.

Yhdistys haluaa olla osaltaan jarruttamassa infektion leviämistä sekä välttämässä sitä tilannetta, että merkittävä määrä suomalaisia sädehoitoammattilaisia altistuisi virusinfektion mahdollisuudelle tai pitkälle karanteenille sen seurauksena, että paikalla on yksittäinen koronavirusinfektoitunut henkilö. Suomen Onkologiayhdistys ry. tunnistaa vastuunsa kaikkien sairauksien ja niiden yhteiskunnallisten vaikutusten jarruttamisen näkökulmasta ja on sen perusteella tehnyt tämän päätöksen.