Helsinki Lymphoma Masterclass XIV

Helsinki Lymphoma Masterclass XIII 23.-24.4.2020 on siirretty pidettäväksi 22.-23.10.2020

Koronavirustilanteen nopeasti muuttuessa on Suomen Onkologiayhdistys ry. on asiaa harkittuaan päättänyt siirtää Helsinki Lymphoma Masterclass XIV pidettäväksi 22.-23.10.2020.

Yhdistys haluaa olla osaltaan jarruttamassa infektion leviämistä sekä välttämässä sitä tilannetta, että merkittävä määrä suomalaisia sädehoitoammattilaisia altistuisi virusinfektion mahdollisuudelle tai pitkälle karanteenille sen seurauksena, että paikalla on yksittäinen koronavirusinfektoitunut henkilö. Suomen Onkologiayhdistys ry. tunnistaa vastuunsa kaikkien sairauksien ja niiden yhteiskunnallisten vaikutusten jarruttamisen näkökulmasta ja on sen perusteella tehnyt tämän päätöksen.