Onkologiapäivät

Peruttu - Onkologiapäivät 28. - 29.8.2020 Tampere

Koronavirustilanteen nopeasti muuttuessa on Suomen Onkologiayhdistys ry. asiaa harkittuaan päättänyt perua vuoden 2020 Onkologiapäivät. Onkologiapäivät järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2021 Tampereella.

Yhdistys haluaa olla osaltaan jarruttamassa infektion leviämistä sekä välttämässä sitä tilannetta, että merkittävä määrä suomalaisia syöpätautien ammattilaisia altistuisi virusinfektion mahdollisuudelle tai pitkälle karanteenille sen seurauksena, että paikalla on yksittäinen koronavirusinfektoitunut henkilö. Suomen Onkologiayhdistys ry. tunnistaa vastuunsa kaikkien sairauksien ja niiden yhteiskunnallisten vaikutusten jarruttamisen näkökulmasta ja on sen perusteella tehnyt tämän päätöksen.