Sädehoitopäivät

Sädehoitopäivät 15. - 16.4.2021 Helsingissä

Koronavirustilanteen nopeasti muuttuessa on Suomen Onkologiayhdistys ry. asiaa harkittuaan päättänyt perua Helsingin Sädehoitopäivät 26.-27.3.2020.

Yhdistys haluaa olla osaltaan jarruttamassa infektion leviämistä sekä välttämässä sitä tilannetta, että merkittävä määrä suomalaisia sädehoitoammattilaisia altistuisi virusinfektion mahdollisuudelle tai pitkälle karanteenille sen seurauksena, että paikalla on yksittäinen koronavirusinfektoitunut henkilö. Suomen Onkologiayhdistys ry. tunnistaa vastuunsa kaikkien sairauksien ja niiden yhteiskunnallisten vaikutusten jarruttamisen näkökulmasta ja on sen perusteella tehnyt tämän päätöksen. Olemme erikseen yhteydessä tilaisuutta tukeneisiin yrityksiin ja päiville ilmoittautuneisiin, ja maksetut näyttelymaksut ja osallistumismaksut  palautetaan.